Klassieke auto’s op Nijverdal

Algemeen

Nijverdal - De liefde voor klassieke auto’s laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Zondag 19 mei kunnen liefhebbers zich weer vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer tijdens de grootste Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland.

In navolging van het grote succes in voorgaande jaren organiseert Op Naar Nijverdal in samenwerking met de ASVH (Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn) ook dit jaar weer de grote Old- & Youngtimer meeting. Een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. Met dit jaar een nog groter aanbod klassieke auto’s, trucks en brommers/motoren.

Onderdelenmarkt
De onderdelenmarkt bleek vorig jaar een groot succes, daarom krijgt deze markt ook dit jaar zijn plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren voor alles op het gebied van oldtimers.

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op liefhebbers van klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers zorgen diverse kinderattracties, muziek en verschillende Food Trucks, samen met de plaatselijke horeca, voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Daarnaast zijn deze zondag de winkels open, zodat er met recht gezegd kan worden dat dit evenement het leukste uitje voor het hele gezin is.

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 1 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 3 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 7 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 19 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 21 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven gisteren
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54