Kunst in ‘t Schoapenschot

Algemeen

Hellendoorn - Kunst in ‘t Schoapenschot is de jaarlijkse tentoonstelling georganiseerd door Oald Heldern De Noaberschop. Het biedt gelegenheid aan dertig lokale (amateur) kunstenaars hun werk te tonen.

Zeer gevarieerd
De expositie in het intieme Schoapenschot achter museum Erve Hofman is zeer gevarieerd. Er zijn schilderijen te zien in olieverf, aquarel en acryl. Er zijn tekeningen te bewonderen in potlood, krijt en inkt. Verder is er keramiek, glas in lood, houtsculpturen, mixed media en glasfusing. Voor iedere smaak is er dus wel iets moois te zien. Veel kunstwerken zijn te koop, voor alleszins redelijke prijzen.

Expositie bezoeken
Bezoekers kunnen nog tot en met 24 mei op dinsdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur de prachtige kunstwerken bewonderen. Een kijkje in museum Erve Hofman is een goede combinatie, want ‘t Schoapenschot maakt deel uit van museum Erve Hofman aan de Hofmanstraat 2.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 7 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema gisteren
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17