Kies de beste sporters

Algemeen

Wie verdient een nominatie en moet kans maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar? De aanmeldingstermijn voor kandidaten is gestopt. Vanaf nu kunnen mensen uit de gemeente Hellendoorn online stemmen op de beste sporters.

Nijverdal - Ook 2017 was weer een mooi sportjaar voor onze gemeente. Met veel goede sportprestaties. Daarom is het weer mogelijk om op Hellendoornse sportheld(en) voor de Sportverkiezing Hellendoorn 2017 te stemmen. Deze verkiezing wordt gehouden op 17 februari bij Noabers in Hellendoorn.

De vakjury komt deze maand bij elkaar om te stemmen over de kandidaten. Maar ook het publiek mag meedoen. Stemmen kan tot en met 13 januari via een online stemformulier op de website www.sportverkiezinghellendoorn.nl. Er zijn kandidaten voor de categorieën sportvrijwilliger, sporttalent, sportploeg, andere sporten (niet NOC/NSF), sportvrouw en sportman.

Na 15 januari maakt de Stichting Sportverkiezingen de genomineerden bekend. De winnaars worden tijdens het sportgala op 17 februari in het zonnetje gezet. Vorig jaar vielen Frank Hosmar, Hulzense Boys 1, Rocco Meenhuis, Gerard van Leussen en Herman Beltman in de prijzen als respectievelijk sportman, -ploeg¸ -talent, beste sporter ‘Andere Sporten’ en sportvrijwilliger van het jaar 2016.

Meer informatie op www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op facebook.com/sportverkiezinghellendoorn.

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 3 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 5 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 8 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 11 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 14 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 15 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15