Ook in augustus kan men mee met de Mooi Meegenomen-bus, er zijn nog enkele plekken vrij.
Ook in augustus kan men mee met de Mooi Meegenomen-bus, er zijn nog enkele plekken vrij. Foto: Stichting De Welle

Ga mee met de Mooi Meegenomen-bus!

Algemeen

Stichting De Welle heeft in augustus diverse leuke uitstapjes gepland met de Mooi Meegenomen-bus.

NIJVERDAL - Iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt om op pad te gaan en daarbij andere mensen te ontmoeten, kan mee. De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen-bus bieden graag de helpende hand. Bij de volgende uitstapjes zijn nog enkele plekken vrij. Op dinsdag 20 augustus gaat de bus Nijverdal op om boodschappen te doen. Bij Krönnenzommer treedt op woensdag 21 augustus gezelligheidskoor ‘Net eem a-ns’ waar de bus dan ook naartoe rijdt. Op dinsdag 27 augustus rijdt de bus naar Albert Heijn in Hellendoorn zodat men boodschappen kan doen. Aanmelden kan tot en met donderdag 22 augustus alleen op maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Vanaf maandag 26 augustus gelden weer de reguliere openingstijden. U vindt ons aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

Wilt u het complete programma van de Mooi Meegenomen-bus ontvangen? Vraag hier gerust naar bij de balie van HellendoornDoet!

Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 15 uur geleden
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 17 uur geleden
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 20 uur geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 22 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet gisteren
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 2 mei, 19:37
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 2 mei, 18:08