La Colombe geeft een zomeravondconcert in 'n Oalen Griezen in Hellendoorn.
La Colombe geeft een zomeravondconcert in 'n Oalen Griezen in Hellendoorn.

Zomeravondconcert La Colombe in ‘Oalen Griezen’

Algemeen

HELLENDOORN - Vocaal ensemble La Colombe geeft op zaterdag 14 juli een zomeravondconcert in de (koele) monumentale kerk ‘n Oalen Griezen in Hellendoorn.

Sinds 1999 bestaat La Colombe in zijn huidige vorm en zingen geschoolde zangers in een wisselende bezetting onder leiding van Iassen Raykov. Behalve pianist en koordirigent is hij zelf ook een niet onverdienstelijk zanger. Het ensemble brengt werken ten gehore van onder andere Mendelssohn-Barthloldy, Monteverdi en William Byrd.
Na afloop is er, bij goed weer, gelegenheid elkaar en de zangers onder genot van een drankje te ontmoeten in de fraaie tuin van de naastgelegen pastorie. Iedereen is van harte welkom. De toegang voor deze avond is gratis. Een vrije gift is zeer welkom. Het concert begint om 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur.
Dit is de derde van een serie activiteiten die de stichting ‘Noabers van ‘n Oalen Griezen’ organiseert. De stichting heeft een culturele ANBI-status en wil een financiële bijdrage leveren aan het onderhoud van het monument ‘n Oalen Griezen en tevens passende culturele activiteiten in en rond het gebouw stimuleren. Iedereen kan helpen door donateur te worden of door het doen van een eenmalige gift. Stuur een mail voor informatie naar info@oalengriezen.nl.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 2 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 7 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' gisteren
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07