Samen zingen, samen delen

Algemeen

Nijverdal - Het Leger des Heils Dienstencentrum start op zaterdag 14 september het nieuwe seizoen met een nostalgische zangmiddag. Tijdens deze zangmiddag brengen zij oude nostalgische liederen van het Leger Des Heils ten gehore. Dit onder leiding van dirigent en pianist Wim Gout. Houdt u van zingen? Wilt u deze liederen opnieuw horen en het nostalgische gevoel beleven? Of bent u nieuwsgierig naar een stukje muziek geschiedenis van het Leger des Heils? Zij nodigen u hierbij van harte uit mee te komen zingen of gewoon te komen genieten van de samenzang. De inloop is vanaf 14.00 en zij beginnen om 14.30 uur. De entree is gratis, maar het staat u altijd vrij om een vrijwillige bijdrage te geven. De koffie en thee staat in ieder geval voor u klaar!

Praktisch
De nostalgische zangmiddag vindt plaats op zaterdag 14 september bij Dienstencentrum Nijverdal aan de Grotestraat 47 en het Leger des Heils ziet iedereen graag om samen dit moment te delen en te beleven.

www.legerdesheils.nl/korpsnijverdal

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07