Boodschappen en uitstapjes met Mooi Meegenomen-bus

Algemeen

De Mooi Meegenomen-bus van De Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.

Deze zijn bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit wil en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. Er gaat altijd een vrijwillige gastvrouw/-heer mee, die de deelnemers zo nodig helpt bij het in- en uitstappen. Maandelijks wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Bij de volgende uitstapjes zijn nog enkele plekken vrij: dinsdag 26 november: Samen Eten in De Cirkel; Dinsdag 10 december: Samen Eten in De Cirkel; Woensdag 11 december: Krönnenzommer Kerstmarkt; Woensdag 18 december: Zonnebloem-Nijverdal kerstviering.

Voor de uitstapjes in december kan men zich vanaf 20 november opgeven. Ook kan men nog mee met het wekelijkse boodschappen doen. Deze zijn in principe op dinsdag, maar in verband met de feestdagen zijn er twee extra dagen aan het programma toegevoegd: maandag 30 december; Donderdag 2 januari.

Voor meer informatie over de kosten of om aan te melden kan men van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met De Welle/ HellendoornDoet!, telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. In verband met de feestdagen is opgave mogelijk tot en met maandag 16 december.

Het volledige programma: www.stichtingdewelle.nl/mooi-meegenomen. Liever een overzicht op papier? Deze kan men gratis ophalen bij De Welle.

HellendoornDoet! is een onderdeel van Stichting De Welle. Men vindt De Welle aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. De balie van HellendoornDoet! is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Daarnaast is HellendoornDoet! hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Nu staan op www.hellendoorndoet.nl ruim 150 vacatures. Men kan hier zoeken naar vrijwilligerswerk.

www.stichtingdewelle.nl

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 2 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 7 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' gisteren
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07