Organisatietalent voor HellendoornDoet!

Algemeen

Nijverdal - Service, bestek, tafels, stoelen, banken, kasten, lampen… We hebben het allemaal in huis. Maar wie uit zijn land vlucht, laat alles achter en bezit niets meer. Dit geldt voor alle vluchtelingen. Ook voor degenen die in onze gemeente komen wonen.

Als statushouders krijgen zij weliswaar een huis toegewezen, maar voor de inrichting van hun nieuwe thuis zijn zij afhankelijk van anderen. Hiervoor kunnen zij een beroep doen op het Vluchtelingenwerk van De Welle. Vluchtelingenwerk ontvangt regelmatig tweedehands goederen die inwoners in de gemeente Hellendoorn hiervoor beschikbaar stellen. Deze worden opgeslagen in een verzameldepot.

Om dit depot op orde te krijgen en te houden, maar ook om kritisch te kijken of de aangeboden goederen daadwerkelijk bruikbaar zijn, zoekt Vluchtelingenwerk enkele organisatietalenten. Wil jij je ervoor inzetten dat nieuwkomers in onze gemeente zich hier snel thuis voelen? En ben je circa 4 uur per week beschikbaar? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het depot van Vluchtelingenwerk. Kijk voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature (nr. 45820) op www.hellendoorndoet.nl. HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.

Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 7 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 8 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S 12 uur geleden
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 15 uur geleden
Afbeelding
Groei en Bloei Salland houdt Lentefair 17 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 18 uur geleden
Afbeelding
Laat de dagelijkse sleur van je afglijden: Geniet van een avond vol humor! 1 mei, 19:36
Afbeelding
Stap in de wereld van Juf Roos en Gijs voor een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 1 mei, 12:15