ZINema draait door in de kerstvakantie

Algemeen

Nijverdal - Ook in de kerstvakantie draait ZINema door. Op zondag 22 december start ZINema met ‘Huisvrouwen bestaan Niet2’. Ook voor de kids draaien leuk films: ‘Frozen 2’ en ‘Mees Kees in de Wolken’. Drie filmtitels die tot en met zaterdag 28 december te zien zijn en voor een heerlijke kerstvakantie gaan zorgen.

Huisvrouwen bestaan Niet 2
Na het succes van de komische film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’, die lovende recensies ontving en de meest bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 2’ is een komische film over echte vrouwen die hardop worstelen met nieuwe levensvragen. Uiteindelijk komen ze met de nodige kritiek en hulp van elkaar weer boven. Natuurlijk niet precies zoals ze in hun hoofd hadden, want ook in het vervolg op de succeskomedie ‘Huisvrouwen Bestaan Niet 1’ geldt : “Je kan van alles bedenken, het loopt toch altijd anders”. Eén ding is zeker, ze worden geen huisvrouw. Want die bestaan (nog steeds) niet.

Frozen 2 (NL)
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In ‘Frozen’ vreesde Elsa dat haar krachten teveel voor de wereld waren. In ‘Frozen 2’ moet ze hopen dat diezelfde krachten genoeg zijn. Opnieuw is de animatie van een ongekend hoog niveau in deze vuurproef van Disney. De makers zorgen ook voor de nodige humor, spanning en romantiek, ingrediënten die onmisbaar zijn in een familiefilm die beoogt alle leeftijdscategorieën aan te spreken.

Mees Kees in de Wolken
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Kaarten voor de kerstbioscoop reserveren
Kaarten voor deze films zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 19 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! gisteren
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07