Belastingservice De Welle

Algemeen

Nijverdal - Hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte of het aanvragen van belastingtoeslagen? Of heeft men andere belastingtechnische vragen? Men kan hiervoor een beroep doen op de Belastingservice van De Welle. Sinds 2017 werkt De Welle hierbij nauw samen met de ZINiN Bibliotheek. Een mooie vorm van ‘noaberschap’ in Het Huis voor Cultuur en Bestuur, waarbij zij ook graag van dienst zijn.

Maandelijks is er een belastingzitting voor het aanvragen van toeslagen in de ZINiN Bibliotheek. Men kan zich hiervoor aanmelden via de receptie van De Welle, telefoon 0548-638810. Voorafgaand is er een inloopmoment van 09.00 tot 09.30 uur waar men zonder afspraak terecht kan met vragen over een belastingtoeslag, het doen van aangifte voor de inkomstenbelasting of als men advies wil.

Extra zittingen

In maart en april zijn er extra zittingen voor het doen van de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Men kan zich hiervoor aanmelden vanaf 8 februari , eveneens via de receptie van De Welle. De bevestiging van de afspraak ontvangt men uiterlijk een week van te voren. Om de aangifte of het aanvragen van toeslagen te kunnen verzorgen, hebben de vrijwilligers van het belastingserviceteam van De Welle een machtiging nodig, zowel van u als van uw fiscaalpartner. Vraag deze daarom tijdig aan bij de belastingdienst.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11