Inloopspreekuren bij ZINiN BreinReis

Algemeen

Nijverdal - Op dinsdag 21 januari om 15.00 uur staan de docenten van het ZINiN BreinReis Digitaal Inloopspreekuur weer klaar om ale digitale problemen op te lossen. En op donderdag 23 januari wordt om 14.00 uur helpt Ria Ruiter u tijdens het Inloopspreekuur Arbeidsrecht met vragen over arbeidsrecht en sociale zekerheid. Beide spreekuren worden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal gehouden.

Digitaal Inloopspreekuur
Op het digitale inloopspreekuur op dinsdag 21 januari om 15.00 uur staan de docenten weer klaar om allerlei vragen te beantwoorden over iPads, Tablets, mobiele telefoons en laptops. Ook vragen over apps, installatie van e-books worden beantwoord. Met behulp van de uitleg van de docenten kunt u leren maximaal gebruik te maken van uw apparaten. Het spreekuur wordt op de 1e verdieping van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal gehouden.

Inloopspreekuur Arbeidsrecht
Heeft men vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation? Dan kan men op dit inloopspreekuur op donderdag 23 januari om 14.00 uur terecht bij Ria Ruiter. Zij geeft gratis advies en zij kan als mediator optreden bij arbeids- en/ of buurtconflicten. Verder geeft zij advies op gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA / WAO en AOW uitkeringen. Men kan gewoon binnenlopen bij de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 20 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17