Eschländerkapel bezingt voorjaar

Algemeen

Hellendoorn - De Eschländerkapel geeft op zondag 17 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert in samenwerking met de Vriendenkring. Het concert wordt gehouden in zalencentrum ‘In De Tonne’.

De Eschländerkapel Hellendoorn verzorgt dit jaar zelf het muzikale programma. Ze zullen veel bekende, maar ook diverse nieuwe nummers ten gehore brengen. Tevens treden de Eschländer 7 op. Dit is een formatie van zeven muzikanten die een aantal solistische werken ten gehore brengen. De zaal is open om 11.00, het concert begint 11.30 uur. Vrienden van de Eschländerkapel (de Vriendenkring) en kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang, voor overige belangstellenden is de entree 5 euro per persoon. Alle reden familie en vrienden mee te nemen naar deze mooie, muzikale ochtend. De Eschländerkapel maakt Egerländer muziek en is o.a. bekend van fruhshoppen, (oktober)feesten en concerten.

eschlanderkapel.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17