Afbeelding
Foto:

Online bijeenkomst Mantelzorgen in deze tijd

Algemeen

Nijverdal - Zorgen voor een ander is iets wat je vaak overkomt: je geliefde, een ouder, een kind of een vriend wordt ziek en jij neemt de zorg op je. Ziek worden overkomt je net zo goed. In beide gevallen is het noodzaak om goed voor jezelf te (blijven) zorgen. Stichting Evenmens houdt op 18 maart de online bijeenkomst ‘Mantelzorgen in deze tijd’, speciaal voor alle mantelzorgers in het werkgebied. 

Hoe zorg je goed voor jezelf in de hectiek van elke dag/nacht? Hoe word je minder moe en krijg je meer energie? Hoe geef je je grenzen aan? Deze onderwerpen komen op 18 maart aan bod tijdens de speciale online bijeenkomst voor mantelzorgers. Je leert deze avond hoe je jezelf het beste gunt.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mantelzorgers zich regelmatig eenzaam voelen. Deze bijeenkomst blijkt een mooie manier te zijn om te leren dat online contact minder erg is als je denkt. Het is vrolijk en inspirerend en wijst je op de mogelijkheden die er altijd zijn. De bijeenkomst wordt afgesloten met een muzikale verrassing.

Zorg jij voor een naaste? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen. Alle mantelzorgers uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand mogen gratis deelnemen. Aanmelden kan via: www.evenmens.nl/webinarkleingeluk.

Inloggen is mogelijk vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Aanmelden kan tot en met zondag 14 maart.

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 1 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 3 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 7 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 19 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 21 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven gisteren
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54