Afsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden

Algemeen

Nijverdal - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit op een deel van de autoweg N35. Op zondag 21 februari en in het weekend van vrijdag 26 februari tot maandag 1 maart is de N35 in beide richtingen afgesloten, tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat.

De omleiding gaat via de provinciale wegen N350 en de N347. Weggebruikers moet rekening houden met een langere reistijd tussen 10 en 30 minuten.

Werkzaamheden N35

Op zondag 21 februari wordt de deklaag op de autoweg N35 tussen Spoorviaduct N35 en de kruising Nijverdalsestraat weer aangebracht. Tijdens de weekendafsluiting van 26 februari tot 1 maart vervangt men de deklaag van een deel van de N35 tussen de Burgemeester H. Boersingel en de Nijverdalsestraat. Hiervoor gaat men de toplaag frezen, de onderlaag controleren en vervolgens de deklaag aanbrengen.

Afsluitingen N35 in beide richtingen

De N35 tussen Nijverdal en Wierden is in beide richtingen afgesloten op zondag 21 februari tussen 7.00 en 19.00 uur en het weekend van vrijdag 26 februari 20.00 tot maandag 1 maart 5.00 uur.

De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg en gaan over de N350 (Rijssensestraat) en de N347. De oversteek bij de Nijverdalsestraat blijft toegankelijk. De Parallelweg lang de N35 tussen de kruising Nijverdalsestraat en de Schapendijk wordt afgesloten, met uitzondering van bestemmings- en (brom-)fietsverkeer, om sluipverkeer te weren. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Advies weggebruikers

Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.

Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het Twitteraccount van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de pagina Geplande Wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002 (gratis).

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07