Voorjaarsconcert Eschländerkapel

Algemeen

HELLENDOORN - Het jaarlijkse voorjaarsconcert in samenwerking met de Vriendenkring van de Eschländerkapel Hellendoorn vindt plaats op zondag 18 maart. Het concert wordt gehouden in zalencentrum In De Tonne in Hellendoorn.

De Eschländerkapel verzorgt dit jaar zelf het muzikale programma en zal vele nieuwe nummers ten gehore brengen. Ook zullen de muzikale werken voor het Europees Kampioenschap, waar de kapel in juni aan zal deelnemen in Nesselwang, Zuid Duitsland, voor het eerst ten gehore worden gebracht.
Primeur is het allereerste optreden van Eschlander 7, een kleine formatie van zeven muzikanten die een aantal solistische werken ten gehore brengt. In verband met het veertigjarig jubileum staat bij binnenkomst de koffie met gebak klaar voor alle bezoekers. De zaal is open om 11.00 uur. Het concert begint een half uurtje later. De vrienden van de Eschlanderkapel hebben gratis toegang. Voor overige belangstellenden is de entree 3,50 euro. Kinderen tot en met 11 jaar zijn gratis.

Voor meer informatie zie de website www.eschlanderkapel.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17