Tweede Koffieconcert Vrije Evangelische Gemeente via YouTube

Algemeen

Na veel positieve reacties op het eerste Koffieconcert, wordt op 21 mei om 10.00 uur het tweede Koffieconcert gehouden vanuit de Vrije Evangelische Gemeente van Nijverdal. Dit concert is te volgen via het YouTube-kanaal van de kerk en via www.kerkomroep.nl.

NIJVERDAL - Joalien van den Houten (sopraansolist en blokfluittist) en Joshua Joseph (pianist) zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen van ongeveer 50 minuten. Het programma bestaat uit vrolijke meiliederen van o.a. Schubert en Schumann en natuurlijk kunnen liefdesliederen niet ontbreken.

Kopje koffie

Na meer dan een jaar niet samen gemusiceerd te hebben, vonden Joshua en Joalien het tijd voor een nieuw muzikaal initiatief wat binnen de grenzen valt van het huidige coronabeleid. Hierop volgde het idee voor een Koffieconcert; u zit lekker thuis achter de buis met een kopje koffie en wij zorgen voor de muziek.

Joalien is klassiek zangeres en dus zullen er klassieke liederen worden gezongen. Omdat zij ook dirigent is van het Vrij Evangelisch Gemeentekoor zullen een aantal liederen worden uitgevoerd uit het repertoire wat voor hen bekend is. Kortom een programma met voor ieder wat wils.

Solostukken

Joshua Joseph, afkomstig uit Nijverdal, speelt al van jongs af aan piano. Hij kreeg jarenlang les aan de Kaliber Kunstenschool (voorheen Muziekschool Twente). Hij begeleidt regelmatig koren en zo ontstond de samenwerking tussen Joalien en Joshua bij het gemeentekoor. Joshua speelt momenteel ook in de Cottonville Big Band en in het combo van de New Valley Singers. Tijdens het Koffieconcert zal hij ook een aantal solostukken op de vleugel spelen.

Vrije gift

Om deze serie in stand te houden, vraagt de organisatie om een gift. Deze is niet verplicht, maar het helpt hen uit de kosten en biedt hen mogelijkheid hun passie te kunnen blijven uitvoeren, namelijk: concerten verzorgen. Normaliter wordt voor een dergelijk concert 10 euro per persoon entree gevraagd. Dit is een richtprijs en nogmaals, geen verplichting. Uw bijdrage kan overgemaakt worden naar NL 89 KNAB 0257 7068 36, t.n.v. J.N.M. van den Houten, o.v.v. Koffieconcert Nijverdal.

Suggesties

Mocht u voor het tweede concert graag een lied willen horen dan kunt u dit doorgeven via joalienvdhouten@hotmail.com. Als het lied binnen het thema past, passen wij het in in het programma. Wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u bij het vermelde mailadres terecht.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11