Afbeelding

Tot in de puntjes verzorgd met Zusss

Algemeen

Wil je een keer voor een unieke, stoere look gaan? Dan is de dameskleding van Zusss wat voor jou! Met allerlei verschillende jurken, tops, broeken en schoenen van Zusss kun je dé perfecte look creëren. In het brede assortiment zitten prachtige lifestyle- en fashionartikelen zoals tassen, sjaals en telefoonhoesjes!

De kleding is enorm makkelijk en goed te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de verschillende jurken van Zusss combineren met de prachtige sneakers voor een heerlijk zomers gevoel. Niet alleen voor de zomer, maar voor alle seizoenen kun je terecht bij Zusss. Zo geven de truien en jassen je een warme en zeker ook stijlvolle look in de winter. Ook voor de seizoenen tussen de zomer en winter, de lente en de herfst kun je met de kledingstukken van Zusss je kledingkast weer bijvullen. Voldoende keuze uit hippe t-shirts, rokken en jurken met allerlei fantastische prints.

De kleding ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens erg comfortabel. Of je nou een avondje gaat bankhangen of een dagje naar het strand gaat, de materialen zijn ontzettend fijn én het ziet er modieus en stoer uit! De collectie van Zusss bevat de simpele, herkenbare kledingstukken en daarnaast kledingstukken met een pakkende, unieke print! Zo zijn alle schoenen van Zusss gemaakt van echt leer en kun je jouw look écht afmaken met de trendy horloges en armbanden.

De eigenaressen, de twee zussen Femke en Sietske, hebben het merk in 2008 opgericht. Zusss begon als een grote hobby, waarbij ze allebei even van de werkelijkheid konden ontsnappen en tot rust konden komen. Uiteindelijk is het kleine merk uitgegroeid tot een groot succes, met ruim 450 verkooppunten, waaronder Sans! Wil jij ook de kleding van Zusss? Ga dan naar Sans en wie weet zit er ook wat voor jou tussen!

King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 11 minuten geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 1 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 4 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 19 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 20 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00
Afbeelding
IVN Hellendoorn-Nijverdal bestaat 50 jaar: Natuurfeest bij het Buitencentrum 26 mrt, 18:00