Voetbalvereniging Enter Vooruit en Golfclub De Koepel evalueren kennismaking.
Voetbalvereniging Enter Vooruit en Golfclub De Koepel evalueren kennismaking.

V.V. Enter Vooruit maakt kennis met De Koepel

Algemeen

WIERDEN - Golfclub de Koepel wil een actieve rol spelen in de regionale samenleving en zoekt om die reden contact met besturen van omliggende sportverenigingen. Het bestuur van “Enter Vooruit” bezocht in juni De Koepel om eens kennis te maken met golf. “Het is een zeer enerverende middag geworden”, aldus Ype de Jong, contactpersoon van De Koepel.

Het voltallige bestuur van voetbalvereniging Enter Vooruit ging onder begeleiding van ervaren leden van zelf aan de slag op de diverse oefenfaciliteiten. Het putten werd geoefend, de bal naar de hole chippen kwam aan bod en uiteraard werden er ook ballen op de driving range afgeslagen. Het programma werd afgesloten met een korte wandeling door de baan. Onder het genot van een drankje is er geëvalueerd en zijn ideeën uitgewisseld.
De Koepel gaat ook besturen van andere sportverenigingen in de regio uitnodigen voor een kennismakingsmiddag. “Wanneer een bestuur van een sportvereniging in onze regio na het lezen van dit bericht denkt, dit zou ook wel iets voor ons kunnen zijn, neem dan contact op met ons secretariaat”, aldus De Jong. Contactpersoon secretariaat is Anita Pieper tel. 0546 - 574070 of info@golfclubdekoepel.nl.

!
Afbeelding
Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen” 16 uur geleden
Afbeelding
Bezoek cabaretier Chris Verlaan in ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Europese top speelt waterpolo in Nijverdal 21 uur geleden
Afbeelding
Met Museum-Plus bus naar Fries museum 23 uur geleden
Afbeelding
‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’ 24 sep, 20:05
Afbeelding
‘We hebben onze doelen wel behaald’ 24 sep, 18:05
Afbeelding
Gezellige ‘fancy vintage fair’ Reggewijs 24 sep, 13:52
Afbeelding
De gewone man 24 sep, 11:50