Fietsverhuur bij Buitencentrum

NIJVERDAL - Door de bossen en over de heide van de Sallandse Heuvelrug liggen vele kilometers fietspad. Het fietsroutenetwerk geeft allerlei mogelijkheden om zelf een route uit te stippelen. In het Buitencentrum zijn fietskaarten en fietsroutes te koop.

In samenwerking met Herman beleef fietsen verhuurt het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug de SCOTT Sub Active E-ride 20 E-Bikes. Deze E-Bike biedt uitstekend comfort tijdens lange fietstochten. Dankzij het brede zadel en hoge zit voel je je direct comfortabel. De E-Bike is voorzien van een extra lage instap om makkelijk op- en af te stappen. Zelf trappen is nog steeds nodig. De fietsen zijn voorzien van trapondersteuning die alleen geactiveerd wordt bij trappen. Naast het huren van een E-bike bieden is er ook de mogelijkheid om een kinderzitje voor achterop de fiets en een helm voor kinderen en volwassenen erbij te huren.

Voor het reserveren van een E-Bike en/of accessoires kunt u contact opnemen met het Buitencentrum aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0548-612711 of stuur een e-mail naar buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker