Afbeelding

On tour: Overijsselse vrijwilligersprijs 2021

Algemeen

HELLENDOORN - De vrijwilligerswaardering van de gemeente Hellendoorn kon ook dit jaar niet doorgaan vanwege Covid-19. Toch wil HellendoornDoet! vrijwilligers en -organisaties graag in het zonnetje zetten. Hiermee laten ze aan de vele vrijwilligers in de gemeente weten dat hun inzet onmisbaar is en dat al het vrijwilligerswerk enorm gewaardeerd wordt. 

HellendoornDoet! sluit aan bij de Overijsselse Vrijwilligersprijs on tour! De provincie Overijssel, Stimuland en meerdere Overijsselse Vrijwilligers(steun)punten hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten. 

In elke deelnemende gemeente worden drie vrijwilligers of organisaties gekozen die een prijs uitgereikt krijgen uit handen van de provincie. Vanaf nu kan iedereen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Dat kan door vóór 12 oktober de aanmelding naar ons te mailen. Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen de drie winnaars. De winnaars krijgen tussen 15 oktober en 15 november bezoek van een provinciaal statenlid, die de prijs komt overhandigen. Natuurlijk gaat dit niet ongemerkt voorbij. De pers wordt uitgenodigd om hier uitgebreid verslag van te doen.

U meldt vóór 8 september aanstaande een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aan waarvan u vindt dat die een prijs verdient. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of iemand die tijdens de corona crisis veel voor anderen heeft betekend. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. De keuze is aan u. In een korte motivatie geeft u aan waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen. U vindt meer informatie en het formulier om mensen aan te melden op: www.stichtingdewelle.nl/vrijwilligersprijs Het enige dat men moet invullen; uw contactgegevens, wie wilt u aanmelden en waarom. Meer informatie via HellendoornDoet! Bel met 0548-638810 of mail naar vrijwilligers@stichtingdewelle.nl.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 3 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 5 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 7 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 9 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 9 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 11 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 13 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45