<p>Het Kinderatelier is meer dan alleen maar je creatief uitleven, je leert ook &lsquo;out-of-the-box&rsquo; te denken!</p>

Het Kinderatelier is meer dan alleen maar je creatief uitleven, je leert ook ‘out-of-the-box’ te denken!

Beeldende kunst bij Kaliber Kunstenschool

HELLENDOORN - Vanaf september 2021 gaat Kaliber Kunstenschool in Hellendoorn het Kinderatelier aanbieden. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen zich hier creatief uitleven. Onder leiding van kunstdocent Lies Kuipers maken ze kennis met verschillende materialen, technieken en stijlen. 

In het Kinderatelier krijg je allerlei opdrachten die zowel in onderwerp als materiaal en zelfs techniek verschillen. Je werkt met onder andere verf, klei, wasco, ecoline en druktechnieken. Daarnaast word je uitgedaagd om dingen te maken die anders zijn dan je gewend bent.
“Ik ben van mening dat het uitoefenen van kunst echt een belangrijk onderdeel is van de ontwikkeling van een kind”, zegt docent Lies Kuipers. “Het voedt de fantasie en kan ze helpen uiting te geven aan hun belevingswereld. Het stimuleert ook zaken van andere kanten te bekijken.”
Het Kinderatelier is voor iedereen die graag lekker creatief met zijn handen bezig is! kom eens kijken en meld je aan voor een gratis proefles. Dit kan via de website www.kaliberkunstenschool.nl/kinderatelier of door te bellen naar 088-4868700. Het Kinderatelier is op vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur.

Meer berichten
 
Auto zoeker