<p>Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. </p>

Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen.

(\)

Stiltewandeling ook voor rolstoel en scootmobiel

NIJVERDAL - Maandag 5 juli was de eerste stiltewandeling in de avond georganiseerd door de Kleine Kapel. Op verzoek is er voor de tweede wandeling op 2 augustus ook een mogelijkheid om met rolstoel of scootmobiel mee te doen. Er zijn verharde routes uitgezet.

Maandag 2 augustus wordt om 19.30 uur verzameld bij de Kleine Kapel (Noetselerweg 55). Eventueel kun je van tevoren aansluiten bij het avondgebed (18.45 – 19.15 uur). Bij de ‘wandeling’ ga je met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment, willen zeggen. Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. Het gaat vooral om ‘lopen/rijden met aandacht’. In het laatste deel is er gelegenheid om in tweetallen uit te wisselen. Rond 21.15 uur wordt buiten afgesloten met een kort bezinningsmoment en wat te drinken. 

Voor de rolstoelroute moet je je opgeven via info@kleinekapelnoetsele.nl. Hierbij geldt een maximum van 10 deelnemers. Je kunt zelf voor een ‘duwer’ zorgen of er wordt een vrijwilliger gezocht. Kosten: vrijwillige bijdrage. Als wandelaar kun je je aanmelden, maar ook zonder opgave ben je van harte welkom. Heb je vragen? info@kleinekapelnoetsele.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker