Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen.
Over woorden mijmeren en onderzoeken wat ze jou willen zeggen of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. \

Stiltewandeling ook voor rolstoel en scootmobiel

Algemeen

NIJVERDAL - Maandag 5 juli was de eerste stiltewandeling in de avond georganiseerd door de Kleine Kapel. Op verzoek is er voor de tweede wandeling op 2 augustus ook een mogelijkheid om met rolstoel of scootmobiel mee te doen. Er zijn verharde routes uitgezet.

Maandag 2 augustus wordt om 19.30 uur verzameld bij de Kleine Kapel (Noetselerweg 55). Eventueel kun je van tevoren aansluiten bij het avondgebed (18.45 – 19.15 uur). Bij de ‘wandeling’ ga je met een tekst of een lied op weg, in stilte. Om over de woorden te mijmeren, te onderzoeken wat ze jou, op dit moment, willen zeggen. Of gewoon op pad om in de stilte de natuur beter te kunnen zien, ruiken en horen. Het gaat vooral om ‘lopen/rijden met aandacht’. In het laatste deel is er gelegenheid om in tweetallen uit te wisselen. Rond 21.15 uur wordt buiten afgesloten met een kort bezinningsmoment en wat te drinken. 

Voor de rolstoelroute moet je je opgeven via info@kleinekapelnoetsele.nl. Hierbij geldt een maximum van 10 deelnemers. Je kunt zelf voor een ‘duwer’ zorgen of er wordt een vrijwilliger gezocht. Kosten: vrijwillige bijdrage. Als wandelaar kun je je aanmelden, maar ook zonder opgave ben je van harte welkom. Heb je vragen? info@kleinekapelnoetsele.nl

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 10 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 12 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 12 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 16 uur geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 18 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 21 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 22 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 24 apr, 19:49