Afbeelding
Foto: Shutterstock

Gratis coronatest voor reizigers

Algemeen

NIJVERDAL - Bij Coronateststraat Nijverdal kunt je je gratis laten testen voordat je op reis of vakantie gaat. We werken samen met de overheid. Binnen 24 uur heb je de uitslag.

In juli en augustus stelt de Rijksoverheid gratis coronatests voor reizigers beschikbaar. Coronateststraat Nijverdal doet daaraan mee. Dus reis je vanuit Nederland naar het buitenland? Bekijk dan altijd eerst het reisadvies en de testeisen van het land waar je naar toe gaat en maak een afspraak bij ons. Voor een reis binnen de Europese Unie heb je bijvoorbeeld een coronaherstelbewijs, vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest nodig. Een coronabewijs krijg je als je minimaal 14 dagen volledig gevaccineerd bent of als je kunt aantonen dat je corona hebt gehad. Als je niet in aanmerking kunt komen voor een coronabewijs dan heb je een negatieve coronatest nodig om te mogen reizen. De testuitslag kun je vervolgens tonen aan de grens of aan boord van bijvoorbeeld het vliegtuig. Dat geldt ook voor buitenlandse reizigers die vanuit Nederland naar een ander land reizen. Of voor landen buiten Europa.

Bij ons kun je je in juli en augustus gratis laten testen met een PCR test of antigeentest. We hebben 3 afnamepunten, waardoor we je snel kunnen helpen en je veilig op reis kunt.

Voor meer informatie zie de website www.testenvoorjereis.nl. Wil je bij ons een afspraak maken voor een PCR test, meld je dan aan bij testenvoorjereis.nl, vul de gegevens in en kies onze teststraat aan Grotestraat 180 in Nijverdal.

Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 2 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 4 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 6 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 8 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 8 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 10 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 12 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45