De band Still Believe is op 28 augustus te horen en te zien in het Openluchttheater Nijverdal.
De band Still Believe is op 28 augustus te horen en te zien in het Openluchttheater Nijverdal.

Oude tijden herleven met de band Still Believe in Openluchttheater

Algemeen

NIJVERDAL - De band Still Believe werd opgericht door Hans la Faille, de oude kameraad én drummer van Herman Brood. Niet lang daarna bracht de band hun eerste album ‘Still Believe’ uit als ode aan Herman Brood, Cuby & The Blizzards en Sweet d’Buster, een samengestelde mengeling van blues en rocknummers. En de muziek van deze legendarische bands is op zaterdag 28 augustus te horen in het Openluchttheater Nijverdal.

Het bloed kroop waar het niet gaan kon en dus richtte de 73-jarige Hans la Faille na een lange carrière in 2019 de band Still Believe op, samen met zijn oude bandmaten Herman Deinum (Cuby & The Blizzards, Sweet d’Buster), Bertus Borgers (Sweet d’Buster), Erwin Java (Wild Romance, Cuby) en met Ralph de Jong. De band is vernoemd naar het beroemde nummer van Herman Brood ‘Still Believe’ en is een ode aan de bands van Brood, Sweet d’Buster en Cuby & The Blizzards. Ze speelden in november 2019 voor het eerst als band in Odeon in Zwolle, waar het eerste album aan Johan Derksen werd uitgereikt. En dat concert smaakte naar meer.
De jongens aasden op een tournee en die droom komt nu eindelijk uit. Zaterdag 28 augustus spelen ze de sterren van de hemel in het openluchttheater in Nijverdal en laten ze zien dat die oude rockers er nog steeds toe doen.  De bezetting deze avond is: Hans la Faille, Bertus Borgers, Ralph de Jongh, Cedric Siegers, Herman Wolters, Feico Nijdam en als backing vocals ‘The Ones’.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

Coronatoegangsbewijs

Bij deze voorstelling werken wij met een coronatoegangsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is te verkrijgen na een volledige vaccinatie, een negatieve test of een herstelbewijs. Naast uw kaartje voor de voorstelling moet u dus ook een coronatoegangsbewijs en ID kaart kunnen tonen bij de kaartcontrole. Deze persoonlijke QR-code is te verkrijgen via de CoronaCheck-app. Op de website coronacheck.nl vindt u alle benodigde informatie. Via deze manier mag de 1.5 meter regel losgelaten worden. U hoeft geen vaste zitplaats te hebben en de bar is tijdens de voorstelling geopend.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 58 minuten geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 3 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 17 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 19 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 23 uur geleden
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15