Clinics Diepe Hel Holterbergloop

HOLTEN-NIJVERDAL - Hardlopers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de hardloopclinics van AV Holten en ASV Atletics! Iedereen die op 30 en 31 oktober fit aan de start wil staan van de Diepe Hel Holterbergloop kan zich aanmelden. Door de gerichte looptrainingen worden lopers klaargestoomd voor de 6 kilometer, 10 kilometer of de halve marathon. Voor €45,-geniet je van negen of tien trainingen die ervoor zorgen dat je krachtig kan starten met de Diepe Hel Holterbergloop. Aanmelden voor de clinics kan via www.diepehelholterbergloop.nl.

De hardloopclinics van AV Holten zijn elke woensdagavond om 20.00 uur. De looptrainingen, die geschikt zijn voor hardlopers van ieder niveau, beginnen op het Sportpark Meermanskamp aan de Valkenweg 4. Na een totaal van 9 trainingen kunnen lopers met een zelfverzekerd gevoel beginnen aan de Diepe Hel Holterbergloop.

De clinics van ASV Atletics Nijverdal zijn op zaterdagochtend om 09.00 uur. Iedereen die warm wil draaien voor de Diepe Hel Holterbergloop kan zich nog inschrijven. Het tiental trainingen wordt gegeven vanaf de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 in Nijverdal, waarvan er acht op zaterdagochtend om 09.00 uur zijn en twee clinics op woensdagavond om 19.30 uur. Iedereen die zich aanmeldt voor de clinics bij ASV Atletics, krijgt een gratis deelname aan de CityRun in Nijverdal.

Voordelen van de clinics

De hardloopclinics staan in het teken van het verbeteren van de techniek en het controleren van de ademhaling. Ook kunnen de deelnemers vragen stellen om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de loop. De hardloopclinics zijn exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop. Lopers die zich daar nog niet voor aan hebben gemeld, kunnen dat zelf doen via de website van de Diepe Hel Holterbergloop. Wil jij fit aan de start verschijnen? Meld je nu aan voor de clinics: www.diepehelholterbergloop.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker