<p>Voor jongens, voor meisjes, voor jong en voor oud. G.V. Fysion heeft iedereen wat te bieden.</p>

Voor jongens, voor meisjes, voor jong en voor oud. G.V. Fysion heeft iedereen wat te bieden.

G.V. Fysion start met nieuwe lessen

NIJVERDAL - De zomerstop is voorbij en alle lessen van Gymsportvereniging Fysion zijn weer gestart! G.V. Fysion geeft les in turnen voor meisjes en jongens, ouder- en kindgym, springen, acro, ritmische gym, jazz dans en streetdance. Voor volwassenen en senioren is er onder andere conditietraining, meer bewegen voor ouderen en volleybal. Ook heeft Fysion lessen ‘aangepast sporten’ voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. 

G.V. Fysion heeft per 1 maart een verenigingsmanager Gwen Tuitert in dienst. Gwen zal de schakel zijn tussen de leiding en het bestuur. Het bestuur kan door het aanstellen van de verenigingsmanager meer tijd besteden aan de vereniging van de toekomst. Dankzij een verenigingsondersteuning project van de KNGU hebben zij de verenigingsmanager in dienst genomen.

Wedstrijden

G.V. Fysion mag in seizoen 2021/2022 drie regionale- en landelijke wedstrijden organiseren in samenwerking met de KNGU. Op zaterdag 9 oktober en zaterdag 16 oktober organiseert G.V. Fysion de regionale groepsspringwedstrijden voor alle niveaus en alle leeftijdscategorieën in Het Ravijn. In het weekend van 6 en 7 november organiseert G.V. Fysion regionale wedstrijden voor dames turnen in De Kruidenwijk en in het weekend van 22 en 23 januari de landelijke wedstrijden voor dames turnen, ook in De Kruidenwijk. Op 12 en 13 maart organiseert G.V. Fysion/SVH de 8e en 9e plaatsingswedstrijden, waarbij het gaat om plaatsing voor de halve finale voor C/D-niveau en D/E-niveau in De Voordam.

Nieuwe lessen

G.V. Fysion is dit seizoen ook gestart met vier nieuwe lessen. Er wordt Ritmische Gym gegeven in De Kruidenwijk en er komt een uitbreiding op de uren meisjesgym en dans. De nieuwe uren zijn als volgt:

Ritmische Gym, groep 1/2/3, maandag 16.30-17.30 uur, De Kruidenwijk
Ritmische Gym, groep 4/5/6, maandag 17.30-18.30 uur, De Kruidenwijk
Meisjesgym 8/9 jaar, maandag 18.00-19.00 uur, De Kruidenwijk
Juniordance 10-12 jaar, vrijdag 18.30-19.30 uur, De Kruidenwijk

Voor alle lessen, kijk op www.fysion-nijverdal.nl 

Meer berichten
 
Auto zoeker