Maak kennis met v.v. Hellendoorn

HELLENDOORN - De zomerstop zit erop en bij v.v. Hellendoorn gaat de F-League weer beginnen. Iedere vrijdagavond wordt van 18.30 tot 19.30 uur de F-League gespeeld bij v.v. Hellendoorn. Er worden diverse spelvormen/oefeningen gedaan als dribbelen, passen, passeren en schieten met als afsluiting een 4 tegen 4 wedstrijd. Dit alles op een speelse manier. Spelenderwijs leren voetballen ... plezier staat voorop!!!

Op vrijdag 3 september organiseert v.v. Hellendoorn een kennismakingsavond. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar, kunnen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) geheel vrijblijvend kennis maken met het spelletje voetbal, de club v.v. Hellendoorn, de accommodatie en de trainers en coördinatoren. 

De kinderen dienen om 18.00 uur aanwezig te zijn. Na een welkomstwoord door het jeugdbestuur zal om 18.30 uur het programma op het veld starten. Om 19.30 uur is de F-League op het veld afgelopen waarna er in de kantine voor de kinderen wat te drinken klaar staat en de ouders(s)/verzorger(s) de gelegenheid krijgen voor een verdere kennismaking en het stellen van vragen. Aanmelden voor de kennismakingsavond kan middels een mail naar: tc@vvhellendoorn.nl

Meer informatie is te vinden op de www.vvhellendoorn.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker