Kennismaken met muziek

NIJVERDAL - Advendo start op maandag 20 september met de cursus Kennismaken met Muziek. Kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool gaan daarmee op een muzikale ontdekkingsreis.

In een half jaar tijd leren de kinderen muziek maken op blokfluit, boomwhackers en klokkenspel. Elke week krijgen de kinderen in groepsverband les van juf Christine, die ze op spelenderwijs de basisbeginselen leert en liedjes leert op blokfluit, boomwhackers en klokkenspel. Naast zelf muziek maken zien ze ook welke slag- en blaasinstrumenten er zijn én mogen ze deze zelf proberen. De cursus sluit in maart af met twee leuke optredens en natuurlijk een mooi blokfluitcertificaat.

De lessen beginnen op 20 september en vinden elke maandagmiddag om 15.45 uur plaats in het Advendohuis aan de Koersendijk 1. Tot de herfstvakantie lessen de kinderen gratis! Daarna zijn de kosten €12,50 per maand. Geef je kind snel op via leerling@advendo-nijverdal.nl. Hierop kun je Advendo ook bereiken voor vragen. Benieuwd naar de club? Bekijk de website advendo-nijverdal.nl

Mariska de Wildt
Meer berichten
 
Auto zoeker