Welke school wint de Kidsrun?

NIJVERDAL - De Auto Aaltink CityRun Nijverdal wordt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Voor de drie afstanden is een gevarieerd parcours uitgestippeld, afgestemd op alle leeftijden en voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. 

Deze gezellige en sportieve dag op zondag 26 september begint met de Heutink – KidsRun voor onze jongste atleten. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Voor de eerste drie jongens en meisjes die over de finish komen is een mooie prijs beschikbaar. 

De start van de  Heutink – KidsRun is om 12.30 uur voor de meisjes tot en met 9 jaar, de jongens tot en met 9 jaar starten om 12:50 uur. Om 13.10 uur is de start voor de meisjes van 10 tot en met 12 jaar en tenslotte starten de jongens om 13.30 uur. Direct nadat de laatste deelnemer gefinisht is (± 13.45 uur) zullen de prijzen uitgereikt worden. 

Inschrijven

Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft, wordt getrakteerd op een heerlijke ijsje van Brood- en Banketbakkerij Lorkeers, niet alleen de deelnemers, maar de gehele school! Geef je dus nu op voor de Heutink – KidsRun en vergeet niet jouw school te vermelden. Natuurlijk mogen ook de meesters en juffen meelopen om alle kids te ondersteunen. Zij hoeven zich niet op te geven voor deze afstand. 

Gezellig randprogramma

Daarnaast is er veel aandacht voor het randprogramma: Muziek, lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Denk hierbij nog even een mooie nazomermiddag, zonnetje, volle terrassen en de gezelligheid van elkaar ontmoeten en je hebt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten!

Meer informatie over alle afstanden van de Cityrun Nijverdal en alle activiteiten vind je op de website van de Cityrun: http://www.cityrunnijverdal.nl

Mariska de Wildt
Meer berichten
 
Auto zoeker