Afbeelding

Menig en van Leeuwen vertrekken bij FC Twente

Algemeen

ENSCHEDE - Twee selectiespelers verlieten op de laatste dag van transfer window FC Twente. Thijs van Leeuwen is voor een jaar verhuurd aan Almere City en Queensy Menig is getransfereerd naar Partizan Belgrado.

Queensy Menig vertrekt bij FC Twente en vervolgt zijn loopbaan bij Partizan Belgrado. De 26-jarige aanvaller tekent een meerjarig contract bij de Servische club. Queensy Menig kwam in september 2019 naar FC Twente, eerder kwam hij uit voor onder meer Nantes, PEC Zwolle en Ajax. Menig speelde afgelopen seizoenen 46 competitieduels voor de club waarin hij negen keer scoorde.

Thijs van Leeuwen speelt tot het eind van het seizoen voor Almere City FC. De 20-jarige aanvaller wordt gehuurd door de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Een leuk avontuur om dus eens elders de sfeer te proeven. Thijs van Leeuwen doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en maakte in 2020 de overstap naar de eerste selectie. Van Leeuwen debuteerde in september 2020 tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en kwam tot dusver 21 duels in actie waarin hij drie keer scoorde.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 9 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 11 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 19 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06