Van tuin naar tuin: Muziek in de Tuin Hellendoorn

HELLENDOORN - Aanstaande zondag 12 september wordt de tweede editie van Muziek In De Tuin – Hellendoorn gehouden. Met deze muzikale belevenis wordt in 14 particuliere tuinen muziek ten gehore gebracht door verschillende artiesten. Van rock tot klassiek, dixieland, wereldmuziek met Oosterse instrumenten en meerstemmige vocalen. Een mooi divers aanbod voor het publiek.

De acts worden zowel door amateur- als beroepsmuzikanten verzorgd. Elke muzikale act verzorgt drie blokken. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Lekker op de fiets van tuin naar tuin. Wie döt mie wat.

De toegang is gratis. De muzikanten en tuineigenaren vragen bezoekers wel de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen die bij de ingang van de tuin vermeld worden. Er staat daar ook desinfectiemiddel. Mocht de tuin te vol zijn, respecteer dan de aanwijzing van de tuineigenaar. Er zijn voldoende tuinen beschikbaar.

Er is een website van Muziek In De Tuin – Hellendoorn met informatie over de artiesten, de tuinen, speelschema en locaties. Voorpret genoeg om al een keuze te maken. www.muziekindetuin-hellendoorn.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker