<p>Geen modeshows dit jaar op de catwalk in het centrum zoals in 2019, maar wel een modeweekend waarbij de nieuwe collecties getoond worden. (Foto: Op naar Nijverdal)</p>

Geen modeshows dit jaar op de catwalk in het centrum zoals in 2019, maar wel een modeweekend waarbij de nieuwe collecties getoond worden. (Foto: Op naar Nijverdal)

(Foto: Op naar Nijverdal)

Modeweekend komend weekend in Nijverdal

NIJVERDAL - De herfst doet zijn intrede en daarmee staat ook een nieuw modeseizoen voor de deur. In de winkels hangt inmiddels al herfst- en winterkleding. Om je alvast een kijkje te geven in de trends en collecties staan zaterdag 18 en zondag 19 september in het teken van het Modeweekend.

Bij de modewinkels in het centrum van Nijverdal zijn de nieuwe collecties al te bewonderen. Tijdens het Modeweekend worden leuke acties georganiseerd en is het extra gezellig in het centrum met entertainment, alles natuurlijk volledig coronaproof. Een aantal modewinkels is ook geopend op zondag 19 september. Kijk op de website van Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal of jouw favoriete winkel die dag geopend is! 

Shop-cheques

Net als bij de voorgaande edities worden ook nu weer shop-cheques verloot onder de klanten die zaterdag 18 september een aankoop doen bij de deelnemende modewinkels. Twaalf cheques ter waarde van € 25,- en € 50,- worden zaterdagmiddag verloot! Bij een aankoop kun je je aankoop-bon voorzien van je telefoonnummer en achterlaten in de betreffende winkel.

Kom dit weekend dus originele ideeën opdoen voor je najaar/winter garderobe.

Meer berichten
 
Auto zoeker