Afbeelding
Foto: Shutterstock

Commissie Help Sint Helpen zoekt hulp

Algemeen

HELLENDOORN - Sinterklaas en zijn geweldige assistenten zijn aan het nadenken hoe ze veilig en Coronaproof naar Nederland kunnen komen. Maar Sinterklaas heeft de commissie “Help Sint Helpen” al wel weer gevraagd om hem ook dit jaar weer te helpen met het organiseren van een leuk Sinterklaasmoment voor vluchtelingen en andere minima. Uiteraard wil de commissie dat graag doen, maar ook zij kunnen het niet alleen.

Om een Sinterklaasfeest met cadeautjes te kunnen organiseren voor vluchtelingen en minima doet de commissie “Help Sint Helpen” een oproep aan iedereen die deze mensen een warm hart toedraagt. Helpen kan door het schenken van een bedrag of door speelgoed te doneren. Een financiële bijdrage overmaken kan op rekeningnummer NL18 RABO 0120 9044 11 ten name van Stichting De Welle onder vermelding van ‘Help Sint Helpen’.

Alleen speelgoed dat nieuw of zo goed als nieuw is kan worden ingebracht. Spelletjes en puzzels dienen compleet en onbeschadigd te zijn want het wordt namens Sinterklaas gegeven. Het speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. De commissie wil benadrukken dat het echt alleen nieuw of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal moet zijn en verzoekt om geen knuffels en/of kleding in te brengen of speelgoed waar batterijen bij nodig zijn. Sinterklaas vindt het heel belangrijk dat de commissieleden erop toezien dat het speelgoed is dat door Sinterklaas goedgekeurd gaat worden, dus perfecte kwaliteit en onbeschadigd speelgoed met onbeschadigde verpakkingen.

Speelgoed aanbieden kan door voor 6 november een e-mail te sturen met naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com. De commissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact op. Voor vragen en/of meer informatie kan op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur contact worden opgenomen via telefoonnummer 06-10633846.

Afbeelding
ColumLicht balsemen 20 minuten geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 35 minuten geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 2 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 4 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 20 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39
Afbeelding
SVVN boekt nuttige zege in Holten 26 mrt, 20:00