Foto: Shutterstock

Wat komt terug en wat niet deze herfst/winter?

De collectie voor komend seizoen lijkt te worden gekenmerkt door warmte en comfort. Dit is terug te zien in de kleuren, de pasvorm en de gebruikte stoffen. 

In de nieuwe collecties voor het komend seizoen zijn net als vorige herfst en winter bij zowel mannen als vrouwen de aardetinten en naturellen, dus bruin, beige, gebroken wit, volop aanwezig. Deze worden gecombineerd met de warme kleuren oker en steenrood en ook forest green zien we veel terug. Wat betreft de prints blijft het rustig. Veel effen kleding, een streepje of ruitje zien we nog wel, maar bijvoorbeeld geen drukke bloemmotieven.

Minder skinny

Wat betreft de kleding zelf is duidelijk zichtbaar dat de skinny op z’n retour is. Broeken mogen weer ruimer vallen. Voor de man weer een wat stoerdere uitstraling. Bij vrouwen is ook duidelijk de oversized trend zichtbaar. Ruimvallende truien en vesten, wijdvallende pantalons. En terug van weggeweest zijn de spencers. Ook gebreide vesten en truien zijn goed vertegenwoordigd. 

Nieuw dit seizoen zijn de overhemden van travelstof. Ook de heren hebben nu het gemak van kleding die niet gestreken hoeft te worden, zoals bij bijvoorbeeld puur katoen wel noodzakelijk is om netjes voor de dag te kunnen komen.

Meer berichten
 
Auto zoeker