Help mee met herbouw van De Bowlingboerderij

NIJVERDAL - Door nog onbekende oorzaak zijn afgelopen maandag De Bowlingboerderij, het naastgelegen pannenkoekenhuis De Hooischuur en het woonhuis van Erik en Marieke van Faassen door brand verwoest. Zelf geven ze aan niet bij de pakken neer te gaan zitten en dat is ook wat de familie doet. Zij zijn een crowdfundingactie gestart.

De actie werd al direct op maandag op touw gezet via doneeractie.nl. Het streefbedrag van 15.000,- euro is vanzelfsprekend niet voldoende om De Bowlingboerderij weer volledig op te bouwen, maar het helpt wel. Dat velen vinden dat De Bowlingboerderij weer moet herrijzen en dat zijn het ondernemerspaar een hart onder de riem willen steken, blijkt wel uit het feit dat het streefbedrag inmiddels ruimschoots is gehaald, zelfs meer dan het dubbele!

Meer acties

Naast de crowdfundingactie zijn er meer acties opgezet. Zo worden door Dames 1 op zaterdag 25 en zondag 26 september broodjes knakworst verkocht bij HCHN. De opbrengst hiervan is voor De Bowlingboerderij. Ook aan de City Run komend weekend doet een team van medewerkers van De Bowlingboerderij mee. Met hun T-shirt roepen ze op te doneren. Steun ook:

www.doneeractie.nl/help-de-bowlingboerderij-nijverdal-uit-de-brand/-56416

Meer berichten
 
Auto zoeker