Afbeelding

Help mee met herbouw van De Bowlingboerderij

Algemeen

NIJVERDAL - Door nog onbekende oorzaak zijn afgelopen maandag De Bowlingboerderij, het naastgelegen pannenkoekenhuis De Hooischuur en het woonhuis van Erik en Marieke van Faassen door brand verwoest. Zelf geven ze aan niet bij de pakken neer te gaan zitten en dat is ook wat de familie doet. Zij zijn een crowdfundingactie gestart.

De actie werd al direct op maandag op touw gezet via doneeractie.nl. Het streefbedrag van 15.000,- euro is vanzelfsprekend niet voldoende om De Bowlingboerderij weer volledig op te bouwen, maar het helpt wel. Dat velen vinden dat De Bowlingboerderij weer moet herrijzen en dat zijn het ondernemerspaar een hart onder de riem willen steken, blijkt wel uit het feit dat het streefbedrag inmiddels ruimschoots is gehaald, zelfs meer dan het dubbele!

Meer acties

Naast de crowdfundingactie zijn er meer acties opgezet. Zo worden door Dames 1 op zaterdag 25 en zondag 26 september broodjes knakworst verkocht bij HCHN. De opbrengst hiervan is voor De Bowlingboerderij. Ook aan de City Run komend weekend doet een team van medewerkers van De Bowlingboerderij mee. Met hun T-shirt roepen ze op te doneren. Steun ook:

www.doneeractie.nl/help-de-bowlingboerderij-nijverdal-uit-de-brand/-56416

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 13 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 15 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 18 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 21 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 22 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05