<p>Joni Connect, de dans- en sportstudio van Joshua en Nicole, heeft naast de diverse lessen ook een eigen kledingwinkel.&nbsp;</p>

Joni Connect, de dans- en sportstudio van Joshua en Nicole, heeft naast de diverse lessen ook een eigen kledingwinkel. 

Joni Connect bestaat alweer 5 jaar

NIJVERDAL - De dans- en sportstudio van Joshua en Nicole bestaat vijf jaar. Het koppel danst 20 jaar samen en hebben deelgenomen aan competities over de hele wereld. Als duo en met hun teams hebben ze nationale als internationale titels weten te behalen. Daarnaast is men verkozen tot Sportteam van het jaar 2018.

Het duo kijkt met trots terug naar de onvergetelijke momenten in de afgelopen vijf jaar, onder andere de theatershows in het ZINiN, de optredens binnen en buiten de gemeente, de workshops voor scholen, bedrijven en goede doelen, maar ze zijn vooral trots op de leden en de dagelijkse lessen. 

Het is lastig voor het tweetal om alle hoogtepunten te benoemen. “Maar de eerste theatershow is toch echt speciaal”, aldus Joshua. “En niet te vergeten het huwelijksaanzoek op het Wereldkampioenschap of de Gender Reveal tijdens Chapter 3”, vult Nicole aan. “Het was altijd al een droom om dit samen vorm te geven”, vertelt Joshua. Niet alleen als levenspartners maar ook als ondernemers staat het woord connect centraal. “Dans en sport brengt mensen samen”, geeft Nicole aan. Wij vinden dit essentieel en dragen dit uit tijdens de lessen. Het tweetal haalt kracht uit het geloof en ze zijn dankbaar dat zij hun passie mogen delen met de wereld.

Niet stilgestaan, maar verder ontwikkeld

JONI connect heeft de afgelopen vijf jaar niet stil gestaan en zich ontwikkeld op verschillende vlakken. Niet alleen het lesaanbod is uitgebreid met nieuwe disciplines, maar ook de workshops en kinderfeestjes bestaande uit dans, sport en graffiti zijn erg gewild. Daarnaast hebben ze een eigen kledingwinkel “JONI connect STORE” gevestigd in de studio. “Wij worden vaak geïdentificeerd met dans, terwijl wij ook sport programma’s aanbieden.” In de afgelopen periode heeft het duo verschillende cursussen gevolgd en hiermee het lesaanbod vergroot. Naast dans- en de bootcamplessen staat er nu ook Klassiek Ballet en Zumba op het rooster en zijn ze super enthousiast over hun nieuwe Strong Nation les. Dit is een High Intensity Tempo Training (HITT) waaraan iedereen kan deelnemen.

“Het was een bewogen periode waarin de wereld stil heeft gestaan. Een tijd waarin iedereen tot besef komt dat niet alles vanzelfsprekend is, want het leven is ons geleend”, geeft het stel aan. “Langs deze weg bedanken wij onze leden, zonder jullie kunnen wij niet bestaan, de support, familie en vrienden. Jullie inspireren ons om het beste uit ons, maar vooral uit jullie te halen. DANKBAAR!”

Meer berichten
 
Auto zoeker