Afbeelding

Afscheid van Nijverdalse markt

Algemeen

NIJVERDAL - Koopman Herman Scholten gaat met pensioen en neemt zaterdag afscheid van de Nijverdalse zaterdagmarkt.

Toen Herman noodgedwongen zijn baan als metaalbewerker op moest geven hoefde hij niet lang na te denken over wat hij wilde gaan doen. Op de markt staan was een lang gekoesterde wens en zo begon hij een kraam met onder andere bijouterieën, sjaals en petten et cetera.
Nu, ruim dertig jaar later, komt daar een einde aan. Ook nu hoeft hij niet lang na te denken over hoe hij zijn tijd zal gaan invullen. Doordat hij dus de zaterdag op de markt stond was het voor hem niet mogelijk om zijn zonen te zien voetballen. Nu kan “Opa” op zaterdag wel langs de lijn staan om zijn kleinkinderen aan te moedigen. Iets wat hij dus ook zeker gaat doen. Verder zal hij meer tijd hebben voor zijn hobby’s, fietsen en golven.
Herman kijkt terug op een mooie en gezellige tijd en zal deze gezelligheid en de daarbij horende sociale contacten zekers gaan missen. “Namens alle vaste klanten en de de collega’s van de Nijverdalse markt wensen wij Herman en zijn vrouw nog vele gezonde en gelukkige jaren toe”, aldus Martin Wippert,
Marktmeester gemeente Hellendoorn.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 1 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 3 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 4 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 5 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 7 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 23 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 23 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39