<p>Mooie Tafels biedt tafels in allerlei afmetingen en vormen en in elke stijl.</p>

Mooie Tafels biedt tafels in allerlei afmetingen en vormen en in elke stijl.

Mooie Tafels voor tafels op maat

WIERDEN - Mooie Tafels heeft tafels in allerlei vormen en maten. Tafels voor binnen of buiten, een ovale, ronde, vierkante of rechthoekige tafel, het is allemaal mogelijk. Met de juiste afwerking en de juiste poten passen deze tafels in elk interieur.

“Mijn vader is begonnen met het maken van tafels van steigerhout om deze vervolgens te verkopen. Van het steigerhout zijn we afgestapt. De bladen worden nu aangeleverd en gemonteerd op het gewenste onderstel. De boomstamtafels zijn zeer gewild”, vertelt Fabian Dijkstra. 

Bij Mooie Tafels staan er altijd zo’n 40 tot 50 tafelbladen op voorraad. Na montage van het blad op het gewenste onderstel kan al geleverd worden. Snelle levering, maar daarnaast toch maatwerk is wel uniek te noemen. “En alles tegen redelijke prijzen. Wij vragen absoluut niet de hoofdprijs.”

Op maat

Mooie Tafels biedt keuze uit verschillende vormen, afmetingen en materialen. Als blijkt dat de ene tafel te groot is en de andere te klein, dan wordt de tafel op de gewenste maat gemaakt. Voor een industriële, moderne en stoere uitstraling kan het houten tafelblad gecombineerd worden met strak vormgegeven, metalen poten. Een meer klassiekere uitstraling kan verkregen worden door te kiezen voor een klassiek vormgegeven, houten onderstel. De tafelbladen zijn gemaakt van eiken-, teak- of suarhout. 

Afwerking

“De tafelbladen die wij geleverd krijgen zijn verder niet behandeld. De houtstructuur en de kleurschakeringen zijn daardoor heel mooi zichtbaar en geen enkel blad is hetzelfde. Als een klant dat wil, dan willen we nog wel een blanke lak aanbrengen, maar veel verder dan dat willen we qua afwerking eigenlijk niet gaan.”

Om een indruk te krijgen van de mooie tafels kan een kijkje worden genomen op de Facebookpagina van Mooie tafels of tijdens de openingstijden aan de Hexelseweg 4c in Wierden. Ook een bezoek aan de website geeft een beeld van de mogelijkheden.

Openingstijden tijdens Oktober Woonmaand

“Voor de verkoop hebben we een tijdje een ruimte gehuurd in Wierden, maar tegenwoordig staan de tafels uitgestald in een deel van de bedrijfshal van Dijkstra Bouw waar men, op via Facebook aangekondigde openingstijden, een kijkje kan komen nemen”, aldus Fabian. In de Woonmaand kunnen elke vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur de tafels bekeken worden. Houd de Facebookpagina van Mooie Tafels in de gaten voor actuele informatie.

www.mooietafels.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker