Afbeelding

EVE Architecten zoekt versterking schoonmaak!

Algemeen

NIJVERDAL - EVE Architecten zoekt versterking voor het schoonmaakteam: “Laat jij ons glimmen?”

“Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons schoonmaakteam wil komen versterken. Ben jij een echt ochtendmens en vind je het heerlijk om ’s ochtends, rond half 6, direct aan de slag te gaan? Dan is dit echt iets voor jou! Je werkt in een gezellig team. Samen zorgen jullie voor een glimmend kantoor. Je maakt, in overleg met je team, je eigen schoonmaakschema. En je bent vrij om je werkzaamheden naar eigen inzicht op te pakken. We zoeken iemand voor 3 dagen in de week, 2,5 uur per dag.
Naast een leuke werksfeer, hebben wij nog meer te bieden: gezellige borrels en uitjes, mooie arbeidsvoorwaarden en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. En het grootste voordeel van vroeg beginnen? Je hebt de hele dag de tijd om andere dingen te doen.
Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Bel ons op 0548-656950, stuur je sollicitatie naar info@eve-bv.nl of kom langs voor een kop koffie aan de Ernst Machstraat 2 in Nijverdal.”

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17