Nieuwe bijeenkomsten FRIENDS: vier avonden

NIJVERDAL - Alleen zijn, alleen voelen, gevoelens van eenzaamheid. Herkenbaar? Voel jij je wel eens alleen of eenzaam en heb jij weinig tot geen contacten? Of heb jij wel veel sociale contacten maar mis je het gevoel van diepere verbinding? Kom dan naar onze nieuwe ‘FRIENDS’ avonden! 

Friends is een initiatief van MEE, Evenmens, Avedan en De Welle. “Op dinsdag 26 oktober en op 2, 9 en 16 november van 19.00 tot 20.30 organiseren wij vier inspirerende avonden waar je op een speelse, informatieve en creatieve manier je contacten leert te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten en concrete tips, die passen bij jouw persoon en mogelijkheden om vriendschappen en verbindingen (weer) aan te gaan.”

Deelnemers van de eerste FRIENDS-bijeenkomsten zijn enthousiast over de avonden. Ze geven aan veel aan de bijeenkomsten te hebben gehad en vonden het zinvol en gezellig. 

Deelname is gratis. Voor meer informatie en opgave: Jeanette Donken (jdonken@evenmens.nl / 06-82286476). De avonden vinden plaats in Bendien Smitshof 38 in Nijverdal op dinsdag 26 oktober en 2, 9, 16 november van 19.00 tot 20.30 uur.

Meer berichten
 
Auto zoeker