<p>De film Rialto over de coming out van Colm en zijn contact met prostitu&eacute; Jay draait op woensdag 13 oktober bij ZINema.</p>

De film Rialto over de coming out van Colm en zijn contact met prostitué Jay draait op woensdag 13 oktober bij ZINema.

ZINema draait een film over coming out: Rialto

NIJVERDAL - ZINema wil het belang van de internationale Coming Outdag, maandag 11 oktober, benadrukken, daarom draait op woensdag 13 oktober om 20.00 uur de film Rialto. 

De film Rialto verhaalt over de coming out van de 46-jarige Colm, die een ogenschijnlijk fijn leven heeft: een prima baan, twee gezonde kinderen en een lieve vrouw. Maar Colm is homoseksueel en worstelt met geheime gevoelens, waardoor hij steeds verder van zijn familie af komt te staan.
De openingsscene van Rialto laat de poging van Colm zien, waarin hij seksueel contact probeert te leggen met een jongeman. Het is de eerste keer dat hij zoiets doet en hij wordt daarbij door de prostitué Jay berooft. Later komt Jay zelfs op Colms kantoor langs en perst hem af. Door alle geheimen wordt Colm een steeds onaangenamere persoon voor zijn directe omgeving en Colm lijkt steeds verder verstrikt te raken in de problemen.

Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan via 0548-624489 en online via www.zinin.com

Meer berichten
 
Auto zoeker