Voorstellingen bij ZINiN

NIJVERDAL - De komende tijd staan er weer een aantal voorstellingen op het programma bij het ZINiN Theater. Ga voor het volledige overzicht naar www.zinin.com.

Kaarten voor voorstellingen in ZINiN zijn te reserveren via www.zinin.com, 0548 624489 of aan de theaterkassa bij Tourist Info in Nijverdal.

Diederik Jekel

Diederik Jekel is wetenschapsjournalist. Regelmatig schuift hij aan in talkshows en is hij vaste gast bij RTL Boulevard om te praten over wetenschappelijke onderwerpen. Diederik duikt nu het theater in met zijn theatercollege ‘Orde in de chaos’ op vrijdag 22 oktober om 20.15 uur in het ZINiN Theater. In de voorstelling ‘Orde in de chaos’ wordt het publiek getrakteerd op een mix van theater, wetenschap en een beetje therapie. Kaarten voor deze voorstelling kosten 21,50 euro.


Niet Schieten!

Het cabarettrio Niet Schieten! viert hun 25 jarige jubileum. Speciaal voor dit jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie, Maarten, Arend en Erik, met de show ’25 jaar Lust en Leed’. Niet Schieten! spit door hun oeuvre in deze nieuwe show ’25 jaar Lust en Leed’. En dat doen deze drie komieken met maar één doel: het publiek overtuigen dat ze niet alleen ouder, maar toch ook echt wijzer zijn geworden.
Voorstelling is op 15 oktober 20.15 uur. Entree is 19,50 euro.


Jasper van der Veen

Jasper van der Veen won de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. Hij was te zien in het stand-up comedy gezelschap Cabarestafette en stond onder meer in het voorprogramma van Roué Verveer. Dit seizoen staat hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’ op de planken. Op zaterdag 16 oktober in het ZINiN Theater. Kaarten kosten 17,50 euro. 

Meer berichten
 
Auto zoeker