Emiel Wouters was met vijf doelpunten de topscoorder in de wedstrijd van zaterdag 16 oktober tegen ZPB H&L Productions. (foto: Wim Beunk)
Emiel Wouters was met vijf doelpunten de topscoorder in de wedstrijd van zaterdag 16 oktober tegen ZPB H&L Productions. (foto: Wim Beunk)

Ravijnheren winnen weer in Barendrecht

Algemeen

NIJVERDAL - Afgelopen zaterdagavond wisten de heren van Het Ravijn in Barendrecht met 12-16 te winnen van ZPB H&L Productions. Dames 1 kwam afgelopen weekend niet in actie. Zij speelde dinsdag in Krommenie de “inhaalwedstrijd” tegen De Ham. Dames 1 won de wedstrijd met 9-12.

De met vier doelpunten verschil gewonnen wedstrijd kwam pas de afsluitende vierde periode goed uit de verf. Aanvoerder Lars Gottemaker: “We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Eind derde periode laten we ZPB terug in de wedstrijd komen. Gelukkig wisten we de afsluitende vierde periode om te schakelen en een tandje bij te zetten waardoor we de wedstrijd hebben kunnen winnen”.
Trainer-coach Zeno Reuten zag dat er veel balverlies werd geleden, door het geven van verkeerde passes. “We hadden moeite met het kleine bad, waardoor we nogal slordig speelden”, aldus Reuten. “We hadden het spel slimmer moeten spelen, zeker met de wetenschap dat de Barendrechters de eerste vijf wedstrijden niet hebben weten te winnen.”
Analyse van aanvoerster Lotte Beunk over de dinsdag gewonnen wedstrijd: “We hebben een goede wedstrijd gespeeld waarbij we veel konden doorwisselen. We begonnen fel  en hebben dit de hele wedstrijd vol kunnen houden. We kijken tevreden terug op de wedstrijd en gaan ons nu richten op   zaterdag.”

Zaterdag speelt de ploeg van Zeno Reuten een thuiswedstrijd in Het Ravijn. Dan komt de winnaar van de KNZB beker UZSC naar Nijverdal. Deze wedstrijd staat om 19.30 uur in de agenda. Voor de herenwedstrijd spelen de waterpolodames een thuiswedstrijd tegen het Goudse Widex/GZC-Donk. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur. 

Statistieken Heren

ZPB H&L Productions - Het Ravijn: 12-16.
Periodestanden: 3-2, 6-6 (3-4), 11-10 (5-4), 12-16 (1-6).
Doelpunten: Emiel Wouters 5x, Yoran Loos 4x, Lars Gottemaker 2x, Bas ter Brake 2x, Ivar Schilstra 2x, Tijmen Karel 1x.

Statistieken Dames

De Ham-Het Ravijn: 9-12.
Periodestanden: 1-5, 3-8 (2-3), 6-10 (3-2), 9-12 (3-2).
Doelpunten: Lotte Beunk 4x, Dian Scholten 3x, Charlotte Coes 2x, Margreet ter Schure 1x, Noa Donker 1x & Lieke Schokker 1x.

Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 1 uur geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 3 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 4 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 17 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 19 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54