<p>G.V. Fysion behaalde bij de thuiswedstrijden meerdere keren goud, zilver en brons op verschillende onderdelen.</p>

G.V. Fysion behaalde bij de thuiswedstrijden meerdere keren goud, zilver en brons op verschillende onderdelen.

Wedstrijdseizoen van G.V. Fysion Nijverdal gestart

NIJVERDAL - Voor G.V. Fysion Nijverdal is onlangs het wedstrijdseizoen van start gegaan met regionale groepsspringwedstrijden. Hierbij wordt in teams gesprongen op verschillende toestellen.

Op 9 oktober mochten twee teams van de springselectie van Fysion in actie komen. Deze teams trainen onder leiding van trainers Beau Verschoor, Rick Bouwhuis en Emma Jansen. Het junioren B-lijn team (bestaande uit: Sven, Noud, Emma, Marit, Yinthe, Imke en Lise) en het junioren C-lijn team (bestaande uit: Stef, Sophie, Luuk, Sylvie, Sterre, Jade en llse). Meike kon vanwege een gebroken elleboog niet deelnemen.

De twee teams deden mee op vier toestellen, namelijk minitrampoline vrij, minitrampoline pegasus, minitrampoline tafel en op airtrack. Op elk toestel moesten ze 6 of 8 sprongen laten zien.

Er werden tijdens de wedstrijd veel landingen ‘gestickt’, nieuwe sprongen gesprongen en sprongen verbeterd. Dit resulteerde in meerdere podiumplaatsen voor beide teams.
Het junioren B-lijn team behaalde goud op minitrampoline vrij, zilver op airtrack, minitrampoline tafel en op minitrampoline pegasus.
Het junioren C-lijn team won goud op airtrack, zilver op minitrampoline tafel en brons op minitrampoline pegasus en minitrampoline vrij.
Tijdens deze thuiswedstrijd konden springers aan het thuisfront laten zien waarvoor ze hebben getraind.

Meer berichten
 
Auto zoeker