<p>Looft den Heer heeft vier jubilarissen: Dinie Dubbink, Henk Heikens, Delia Baan en Jennie Grooters.</p>

Looft den Heer heeft vier jubilarissen: Dinie Dubbink, Henk Heikens, Delia Baan en Jennie Grooters.

Vier jubilarissen bij Looft den Heer Hellendoorn

HELLENDOORN - Er werden vier jubilarissen gehuldigd tijdens de ledenvergadering het koor ‘Looft den Heer’ uit Hellendoorn.

Mevrouw Dinie Dubbink en de heer Henk Heikens zijn 25 jaar lid van het koor en ontvingen een gouden G-sleutel. Mevrouw Delia Baan is 50 jaar lid en kreeg een diamantje ingezet in haar gouden G-sleutel. Mevrouw Jennie Grooters is maar liefst 75 jaar lid van het koor! Een leven lang zingen. Voor haar werd door koorlid Ernst Hamel een kunstwerk gemaakt. De jubilarissen werden allen in de bloemetjes gezet en kregen een handgeschreven oorkonde.

Ook werd bekend gemaakt dat er weer met het hele koor gezongen mag worden. Na de repetities in de kerk wordt er gerepeteerd in de Leerkamer. 

Onder andere door corona zijn er een aantal zangers en zangeressen afgehaakt. Daarom is het koor op zoek naar mensen die het leuk vinden om in een gemengd koor te zingen. Er wordt overwegend vierstemmig, soms vijfstemmig, gezongen. Werken van onder anderen Bach, Stainer, Haydn, Wesley maar ook bewerkte psalmen behoren tot het repertoire van Looft den Heer.

Het repeteren met de stukken voor het passieconcert op 13 april 2022 zijn al van start gegaan. Mensen die op projectbasis hieraan mee willen doen zijn van harte welkom. Op het programma staat deze keer Les Sept Paroles du Christ en Croix van César Franck. Repetities zijn elke maandag van 19.30 tot 21.30 uur. Voor meer informatie kan men mailen naar jawave@live.nl of bellen met 06-34168922 (Jannie Wassenaar).

Meer berichten
 
Auto zoeker