Voorstellingen ZINiN Theater en Zinema

Dutch Eagles 

De Dutch Eagles staan op vrijdag 5 november in het ZINiN Theater. Op NPO Radio 2 worden ze de beste tributeband van Nederland genoemd. In hun nieuwe show ‘Gold’ spelen ze de hits van The Eagles en andere artiesten van de Amerikaanse west-coast.
Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten à 27,50 euro zijn te koop bij de theaterkassa in de Tourist Info in Nijverdal, telefonisch via 0548 624489 of online via www.zinin.com


Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse is terug in het theater met haar nieuwste voorstelling ‘Aanstalten’. De taalfanaat en cabaretier is op  6 november te zien in het ZINiN Theater in een show over onzekerheid en hoe daarmee om te gaan. Paulien zal tot in de kleinste details het publiek op een nieuwe en onverwachte manier naar onzekerheid laten kijken. De voorstelling Aanstalten begint op zaterdag 6 november om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 21,- euro.


The Great Composers

In ZINema draait op zondag 7 november om 11.00 uur de film The Great Composers: In Search of Haydn. ZINema omschrijft de film als een vrolijke en informatieve film over het leven van Joseph Haydn. Door middel van interviews met experts, gedetailleerde fragmenten uit de persoonlijke herinneringen van Haydn, krijg de kijker inzicht in het leven van de componist Joseph Haydn. De nadruk van de film ligt bij de uitvoering en interpretatie van de werken van deze bijzondere componist. Kaarten voor deze film zijn te koop voor 9,- euro.

Meer berichten
 
Auto zoeker