Afbeelding

Kom naar FC Twente Vrouwen - Ajax in de Veste

Algemeen

Na het 0-0 gelijkspel in de topper tegen Feyenoord speelt FC Twente Vrouwen zondag haar eerstvolgende wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Opnieuw wacht er een topper, dit keer thuis tegen Ajax. 

ENSCHEDE - Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. Kaarten zijn te bestellen via fctwente.nl/wedstrijden/vrouwen. FC Twente Vrouwen is de laatste vier competitiewedstrijden ongeslagen, waar onder meer overtuigend van Excelsior (7-1) en sc Heerenveen (8-0) werd gewonnen, en in een doelpuntrijke wedstrijd gelijk werd gespeeld tegen ADO (4-4). Na acht gespeelde wedstrijden bevindt het team zich op de derde plek op de ranglijst.

Ajax Vrouwen beleeft een goede eerste seizoenshelft, waarin het team na acht gespeelde wedstrijden op de eerste plek staat in de competitie. Zondag won Ajax Vrouwen met 5-1 van PSV, waardoor ze nu drie opeenvolgende overwinningen hebben behaald.

De eerdere confrontatie met Ajax dit seizoen eindigde twee maanden geleden met 0-1 in het voordeel van FC Twente Vrouwen. Op Sportcomplex De Toekomst was Kayleigh van Dooren met een treffer in de 78e minuut de matchwinner.

Afbeelding
Voorstelling ‘Hoopvol’ in Openluchttheater 2 uur geleden
Afbeelding
Gerben Löwik Classic gaat langs mooiste plekjes 4 uur geleden
Afbeelding
De mooiste plekken in het hart van Overijssel 8 uur geleden
Afbeelding
Uitreiking Cultuurprijs aan actrice Johanna ter Steege 20 uur geleden
Afbeelding
Waterpolozussen terug bij Het Ravijn 22 uur geleden
Afbeelding
Gratis inzameling van plastic verpakkingen en glas voor organisaties en bedrijven 16 mei, 14:06
Afbeelding
Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen 16 mei, 12:01
Afbeelding
Reflectie van ChristenUnie op plannen Koestraat 16 mei, 09:54