Afbeelding

Kom naar FC Twente Vrouwen - Ajax in de Veste

Algemeen

Na het 0-0 gelijkspel in de topper tegen Feyenoord speelt FC Twente Vrouwen zondag haar eerstvolgende wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Opnieuw wacht er een topper, dit keer thuis tegen Ajax. 

ENSCHEDE - Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in De Grolsch Veste. Kaarten zijn te bestellen via fctwente.nl/wedstrijden/vrouwen. FC Twente Vrouwen is de laatste vier competitiewedstrijden ongeslagen, waar onder meer overtuigend van Excelsior (7-1) en sc Heerenveen (8-0) werd gewonnen, en in een doelpuntrijke wedstrijd gelijk werd gespeeld tegen ADO (4-4). Na acht gespeelde wedstrijden bevindt het team zich op de derde plek op de ranglijst.

Ajax Vrouwen beleeft een goede eerste seizoenshelft, waarin het team na acht gespeelde wedstrijden op de eerste plek staat in de competitie. Zondag won Ajax Vrouwen met 5-1 van PSV, waardoor ze nu drie opeenvolgende overwinningen hebben behaald.

De eerdere confrontatie met Ajax dit seizoen eindigde twee maanden geleden met 0-1 in het voordeel van FC Twente Vrouwen. Op Sportcomplex De Toekomst was Kayleigh van Dooren met een treffer in de 78e minuut de matchwinner.

De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 13 minuten geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 2 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 16 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 21 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... gisteren
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je gisteren