Start 10km SansOnlineCrossloop 2019
Start 10km SansOnlineCrossloop 2019 Foto: eigen foto

SansOnline-crossloop gaat door

Algemeen

Rijssen staat zaterdag 13 november weer in het teken van de Sans-Online-crossloop. Deze wedstrijd rondom het mooie bosgebied van de Rijsserberg is onderdeel van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit. De organisatie is trots dat het evenement door gaat! Er mag en kan weer gelopen worden.

RIJSSEN - De organisatie heeft vanwege Covid-19 op enkele punten veranderingen moeten doorvoeren, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De afgelopen periode heeft de organisatie van de SansOnline-crossloop overlegd hoe ze invulling kan geven aan de crossloop. Positiviteit overheerst bij de AV Rijssen! 

Geen na-inschrijving

Naar aanleiding van de persconferentie heeft de organisatie het besluit genomen om géén na-inschrijving op de dag zelf te hebben. De reden hiervan is om zoveel mogelijk doorstroming te hebben op het evenemententerrein. De voorinschrijving blijft open tot vrijdag 12 november, 18.00 uur. Daarna is inschrijven NIET meer mogelijk. Het startnummer zal dan op zaterdag 13 november voor de start van de desbetreffende afstand opgehaald kunnen worden op de atletiekbaan van AV-Rijssen.

Rijsserberg

De SansOnline-crossloop is een loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden variëren van 1,5 km tot 10 km, voor iedereen een passende uitdaging. Zo kan iedereen meedoen: jong en oud, beginners en ervaren lopers, wedstrijdlopers en recreanten. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. In 2019 stonden er ruim 500 lopers aan de start, ben je er zaterdag ook bij?

Ook aan de veiligheid is gedacht. 

De parcoursbouwers hebben het gehele parcours weer bladvrij gemaakt, zodat u kunt zien waar u loopt. Dankzij verschillende sponsoren hebben wij de inschrijfkosten weer laag kunnen houden. Ook krijgen alle deelnemers van 1,5 km een medaille. De overige deelnemers krijgen als aandenken een goodiebag! 

Coronamaatregelen

Houd voor het laatste nieuws de social media kanalen in de gaten! Wel vraagt de organisatie aan iedereen om zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren. Publiek is ook welkom, maar verspreid je zoveel mogelijk over het terrein. Er vindt gewoon een massa start plaats, dus deelnemers hoeven niet in verschillende tijdzones te starten. Het is dus gewoon en échte wedstrijd. Dit is ook het meest eerlijk om uiteindelijk een uitslag op te maken voor de deelnemers die meedoen aan het ZorgSaam-SNS-crosscircuit.

Afstanden: 1,5 km – 2,5 km – 5 km en 10 km.
Locatie: Atletiekbaan AV Rijssen.
Eerste starttijd: 13.00uur.

Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 1 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 13 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 15 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 21 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES gisteren
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online gisteren
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15