<p>Verdedigend stond het als een huis bij Het Ravijn. (foto: Wim Beunk)</p>

Verdedigend stond het als een huis bij Het Ravijn. (foto: Wim Beunk)

(Foto: Wim Beunk)

Ravijnheren overtuigend langs PSV Eindhoven

De waterpoloheren van Het Ravijn zijn er zaterdagavond met overtuiging in geslaagd te winnen van PSV Eindhoven. De thuiswedstrijd in het eigen Ravijnbad eindigde in een 18-8 overwinning voor de ploeg van Zeno Reuten. De waterpolodames hadden een vrij weekend en komen zaterdag 13 november weer in actie.

NIJVERDAL - De uitslag was volgens trainer-coach Zeno Reuten een terechte uitslag. “Maar we hebben wel matig gespeeld. In een te laag tempo. We zijn daardoor altijd net iets te laat. We hebben echter wél verdiend gewonnen en ik ben tevreden met de drie punten”, besluit de Almelose topcoach. De komende weken speelt Heren 1 tegen tegenstanders die op scherp spelen. Zaterdag 13 november ontvangt Heren 1 ZV De Zaan thuis, aanvang 20.15 uur. Op zaterdag 20 november speelt heren 1 in Ede tegen Polar Bears. “In die wedstrijden moeten we er staan”, aldus Reuten. De wedstrijd tegen Polar Bears in zwembad De Peppel staat om 20.00 uur op de agenda.
Dames 1 komt op 13 november om 18.45 uur, vóór de wedstrijd van de heren, in actie tegen ZV De Zaan 1.

Statistieken

Heren 1 Het Ravijn - PSV: 18-8.
Periodestanden: 5-1, 8-4 (3-3), 13-6 (5-2), 18-8 (5-2).
Doelpunten Het Ravijn: Emiel Wouters 4x, Bas ter Brake 4x, Jorrit Aanstoot 4x, Jorn Muller 2x, Yoran Loos 2x, Lars Gottemaker 1x, Bas Jan Dijkink 1x.
Doelpunten PSV: Quint Pijnenburg 3x, Levy Kort 2x, Thijs Gevers 2x, Bram Swinkels 1x.

Meer berichten
 
Auto zoeker