<p>Huis van Sint is dit jaar te vinden aan de Grotestraat 158 (Oude EP Nijverdal pand) in Nijverdal.</p>

Huis van Sint is dit jaar te vinden aan de Grotestraat 158 (Oude EP Nijverdal pand) in Nijverdal.

Ontmoet Sinterklaas en pieten in Huis van Sint

“Wie heeft een leuke vraag voor Sinterklaas en durft die ook aan hem te stellen? Of wil je gewoon een handje geven, je mooiste tekening overhandigen of op de foto met Sinterklaas? Kom gezellig langs in het Huis van Sint en ontmoet de goedheiligman en zijn pieten”, zo nodigt Sinterklaas iedereen uit. 

NIJVERDAL - Sinterklaas nodigt alle kinderen uit om een kijkje in zijn huis te komen nemen. Je mag dus bij hem op bezoek! Op de woensdag- en zaterdagmiddagen vanaf 17 november tot en met 4 december is het Huis van Sint tussen 14.00 en 16.00 uur geopend en kan iedereen binnen een kijkje nemen. Het Huis van Sint is dit jaar te vinden aan de Grotestraat 158 (Oude EP Nijverdal pand) in Nijverdal.

De pieten zorgen voor gezelligheid en plezier met hun gekke fratsen. Natuurlijk is ook de pietentrein weer aanwezig welke deze middagen korte rondritjes door het centrum maakt; iedereen mag mee en het kost helemaal niets. 

Corona

Vooralsnog hoeft er in het Huis van Sint en in de pietentrein niet gecontroleerd te worden op een coronatoegangsbewijs. Wel vragen Sinterklaas en Pieten een ieder zijn gezonde verstand te gebruiken, de anderhalve meter te respecteren en als volwassene een mondkapje te dragen in de pietentrein. 

Maak je eigen lampion

Hebben jouw kinderen al een bouwplaat opgehaald? Deze liggen inmiddels klaar bij de lokale winkeliers. Bij alle winkeliers van Op Naar Nijverdal en bij het Huis van Sint ligt een bouwplaat van een speciale Sinterklaas Lampion klaar. Het is de bedoeling om deze lampion zo mooi mogelijk te kleuren, plakken en knippen, zodat je mee kunt doen met de lampionnenoptocht tijdens de speciale Uittocht op 6 december aanstaande.

Meer berichten
 
Auto zoeker